BTS "Bouquet"
2010-03-29 / 00:07:41 / Behind the scenes

Hade en plåtning idag, var första bilden på ett projekt som Daniel håller på med, är hans slutprojekt om jag inte minns fel?
hursomhelst så började det med att ungefär alla missade att det blev sommartid så vi försov oss en timme! men vi kom igång runt 10.00 iallafall, jag Anna och Daniel hade själva grund idéen till denna bild och till nästkommande 8 i samma tema :) och Linda-Marie kommer vara modell på samtliga bilder för att få en sammanhållning på dom olika stilarna!
Grymt duktiga Kristina kommer (förhoppningsvis) att göra sminket på samtliga bilder oxå.. det var iallafall dagens team! + nya foto assen Cissi som Daniel körde rätt hårt med! var det inte knyta skorna så skulle det hållas skärmar ;)
hursomhelst ser fram emot bilderna från dessa plåtningar dock kommer dom hållas på, tills samtliga är klara och å kommer det bli en utställning med dom
här kommer lite Behind The Scenes
fixa lite smink och få fast typ en miljard fjädrar!

mycket trix o pill, både anna o jag var in o ändrade, stabiliserade och justerade fjädrarna för att få en så bra form som möjligt, och tillslut så var vi båda sjukt nöjda hur det blev :)

stor eloge till linda-marie som var tålmodlig och väldigt proffsig trots att hon bara sovit 45 minuter på hela natten, då hon hade gjort en burlesque show i gävle natten innan!

Fotograf : Daniel Stigefelt
Modell: Linda-Marie Brännvall
Stylist Anna Hassan Reza
Makeup: Kristina Sundberg
Hår: Hanse Andersson
Foto Ass: Cesilia Rang

1 Kommentarer
Tove:

hej Hanse! tänkte tipsa om att det finns en närbild från grönanplåtningen i min blogg nu som jessica gjort. superball! :)SKRIVET DEN: 2010-04-10 KL: 21:03:43 URL: http://tovelicious.blogg.se/« NAMN Kom ihåg mig?

« E-POST

« URL

Kommentera inlägget här: