ännu en lååång dag
2009-01-31 / 00:41:37 / Övrigt

var på jobbet tidigt idag och jobbade hårt hela dagen, blandannat så spenderade jag nästan 3 immar på att fläta i dreads på en kund, använde nya genomskinliga snoddar som jag köpt och tyckte dom verkade bra och extra spänstiga, men 2 timmar efter hon lämnat salongen ringde hon och berättade att många snoddar redan gått av, blir så arg, jävla skitkvalite, tyvärr så har jag ingen möjlighet att byta ut snoddarna åt henne föräns tidigast på måndag. så typiskt.
direkt efter jobbet vid sex så drog jag till en studio nära jobbet och mötte upp Dominic och Moa från i onsdags, körde en plåtning med två modeller och man petra heikkinen från nma, blev riktigt bra bilder men drog ut på tiden som vanligt så har precis kommit hem nu, ska försöka få lite sömn nu innan jag ska möta upp folk vid tio imorgon bitti för morgondagens plåtning!

fick oxå förfrågan att styla hår till en musikvideo på söndag men inser sjlv att det inte kommer funka, är redan helt slut och ska ha förfest imorgonkväll och sen är det ju nypremiär av Tech Noir så söndag kommer jag vara helt död på! men ja kommer väl iallafall uppdatera bloggen på söndag, med lite flera behind the scenes bilder, både från idag och imorgon!

BTS
2009-01-28 / 23:26:57 / Behind the scenes

Har precis kommit hem efter en låååång och kall dag under st eriksbron!
Dominic Hedgecock skulle plåta Moa Orrbackes Kollektion, Elva hoppade in i sista sekund för att fixa smink och Robert Milovan var med som foto assistent,
Plåtningen gick bra och vi hade alla extremt roligt, trots att det tog lite längre tid än vanligt och det var otroligt kallt!
nu väntar vi bara på bilderna, men innan får ni hålla tillgodo med lite behind the scenes bilder!

Alpha var oxå med och höll humöret uppe!
men vilken poser han är! så fort man tar fram kameran så fryser han till och när han hör kamerablixten gå av så fortsätter han som vanligt, tills han ser blixtlampan, då posar han igen! underbart!


Hemma hos Robert Milovan för att styra upp hår och smink
(snodd från Elvas blogg)


Elva har precis lagt sminket och jag fixar till det sista med luggen innan vi beger oss ut under st eriksbron
(snodd från elvas blogg)Jag visar mina dolda talanger genom att snitsigt fälla upp en softbox!
(snodd från Elvas blogg)


Efter vi var klara begav jag, Moa och Dominic till KG52 där Moa och hennes 10 klasskamrater ska ha en visning för deras respektive kläder imorgon, jag skulle egentligen vara med och gå som modell för 2 olika kläder MEN! så blev det inte!
folk får lätt för sig att jag är smal som en sticka och är spikrak ikroppen, men jag har faktist höfter!, (händer mig tex jämnt när jag köper jeans så får jag gå upp ett par strl extra än vad expediten tror att jag ska ha, just för dom inte inser att jag har höfter) så endel kläder gick inte stänga i midjan och dom som gick att knäppa; satt inte så bra. lite tråkigt, men inget att göra åt, får se vad det blir imorgon istället, om det blir en impulsiv och kreativ fotodag med dominic eller om jag bara blir hemma och vilar upp mig.

Skäms
2009-01-26 / 12:47:08 / Övrigt

Jag har varit sjukt dålig på att uppdatera bloggen senaste veckorna.. det är pinsamt dåligt faktist..
men har varit mycket på jobbet trots att det är januari och har inte gjort så mycket plåtningar eller annat kul att blogga om.
men det blir ändring den här veckan.
mån och tisdag kommer jag vara på salongen och på onsdag och lördag ska jag fixa hår på två plåtningar, fredag kommer bli på salongen och torsdag så kommer jag gå modell (för omväxlingens skull) på en visning, är ju stockholms modevecka så är ganska mycket sånt nu :)

Behind The scenes 2
2009-01-06 / 12:56:39 / Behind the scenes

behind the scenes bilder är nästan lika roliga som dom färdiga bilderna. såg att Katja hade laddat upp 3 behind the scenes bilder, så laddar upp dom här oxå, nu e de bara Elvas behind the scenes bilder kvar :P


Behind The scenes
2009-01-04 / 20:19:32 / Behind the scenes

Här kommer lite behind the scenes bilder från gårdagens plåtning =)

äntligen jobb igen =)
2009-01-04 / 13:55:26 / Portfolio

Det var ett ganska bra tag sen jag skrev något nu,  men har ju haft fullt upp med jul och nyår och dyl. desutom har man ju varit ganska mycket ledig nu så inte så mycket att blogga om direkt då,

igår var jag iväg på en plåtning iallafall, och det är nog en av dom bästa plåtningarna jag varit på, var galet kul och bilderna blev så otroligt bra! Fotografen har desutom redan hunnit redigera en bild vilket är rekordsnabbt, och sånt uppskattas alltid,
ska försöka hinne med att lägga in mina behind the scenes bilder senare under dagenHår Hanse Andersson
Smink Elva Albhin
Fotograf Katja Elmén
Foto assistent (och allt i allo :P) Georgios
Model Henrietta @ upmodels

RSS 2.0