BTS "Bouquet"
2010-03-29 / 00:07:41 / Behind the scenes

Hade en plåtning idag, var första bilden på ett projekt som Daniel håller på med, är hans slutprojekt om jag inte minns fel?
hursomhelst så började det med att ungefär alla missade att det blev sommartid så vi försov oss en timme! men vi kom igång runt 10.00 iallafall, jag Anna och Daniel hade själva grund idéen till denna bild och till nästkommande 8 i samma tema :) och Linda-Marie kommer vara modell på samtliga bilder för att få en sammanhållning på dom olika stilarna!
Grymt duktiga Kristina kommer (förhoppningsvis) att göra sminket på samtliga bilder oxå.. det var iallafall dagens team! + nya foto assen Cissi som Daniel körde rätt hårt med! var det inte knyta skorna så skulle det hållas skärmar ;)
hursomhelst ser fram emot bilderna från dessa plåtningar dock kommer dom hållas på, tills samtliga är klara och å kommer det bli en utställning med dom
här kommer lite Behind The Scenes
fixa lite smink och få fast typ en miljard fjädrar!

mycket trix o pill, både anna o jag var in o ändrade, stabiliserade och justerade fjädrarna för att få en så bra form som möjligt, och tillslut så var vi båda sjukt nöjda hur det blev :)

stor eloge till linda-marie som var tålmodlig och väldigt proffsig trots att hon bara sovit 45 minuter på hela natten, då hon hade gjort en burlesque show i gävle natten innan!

Fotograf : Daniel Stigefelt
Modell: Linda-Marie Brännvall
Stylist Anna Hassan Reza
Makeup: Kristina Sundberg
Hår: Hanse Andersson
Foto Ass: Cesilia Rang

REKLAM TÄVLING
2010-03-18 / 09:01:28 / Övrigt

Blev kontaktad av ett företag som varit inne o sett min blogg som skulle anordna en tävling, dom ville att jag skulle göra reklam för deras sida och tävling på min blogg,
visst tänkte jag, och frågade vad jag får i utbyte? hade inte direkt tänkt någon betalning men iallafall att min blogg länkas från deras sida så att jag får lite gratis reklam oxå, men så var inte fallet..
istället motiverade dom det så att det skulle vara kul för mina läsare att få se gratisreklam om en tävling och att jag skulle länka till dom helt utan att det skulle gynna mig..
så less på att alla förväntar att vi hårstylister ska jobba gratis, "tyvärr vi har ingen budget men du kommer få massa publicitet" eller "vi har begränsad budget så du kan tyvärr inte få betalt men det kommer bli hur kul som helst"
ja det tror jag säkert men det betalar inte mina räkningar jag behöver pengar. DESSUTOM så gör jag ett sånt bra jobb så jag är värd betalning. så NEJ det blir ingen gratis reklam på denna blogg!

RSS 2.0